Stolar och Björnar 28/11 2009

Lördag morgon och en lätt ilning i tinningen. Vaknar (ensam) i Simons säng. Alarmet på 0930 som verkade genomtänkt när det ställdes 0300 ringer illa i madrassen. "Vi sover bara lite till!" hojtar Nilas från sitt rum. LÄTT att vi gör tänker jag. Kl 10 smakar gröt och Lästringerårörda lingon gott.

Prognosen lovar vågor hela dagen men väl utanför dörren verkar vädret oroväckande stilla?
Jaja..Nilas vet ett spot och "gamle svarten" får snällt knacka iväg mot "Surfers" som precis öppnat.
Väl där kvitteras en bräda ut avskyvärt enkelt. "Mjjaa vi stänger ju för säsongen idag så om ni kunde knacka på i veckan och lämna tillbaks den så vore det sjysst" -Det kunde vi.
Måttet från fram- till bakruta på BMW 3serie är ju som bekant ganska exekt 7fot-2tum så brädorna packades med lätthet in och ratten styrdes mot spotet.

Väl där, ombyte och lättjogg genom en kohage, riktigt nyfikna på vågorna! En 100 meters paddeltur för oss till högerpointen som faktiskt verkar bjuda på...heeej det här är ju bra ju!
Seten var meterhöga och gav riktigt långa åk in i viken. Skönt med pointbryt! Trevligt också att testa på riktigt mycket flyt. Jag tror att ett mellanting mellan min egen bräda och NSPn skulle vara ett bra alternativ.
6´8" Funshape?

Vi surfade ca 1,5 timme och for därefter in till Varberg och hamngrillen. Burgare i magen och en sträcka ryggen i fem minuter på Nilas skola.
Peppet vägrar lägga sej och vi hetsar mot kohagen en gång till innan det blir mörkt. Kan erkänna att jag var lite väl stum i armarna på session nr 2 men Nilas levererade konsekvent. Vartefter mörkret föll byggde seten mer och mer och när vi gick upp var havet riktigt stökigt.

Är västkusten=bästkusten?

Nilas och Björn med en för dagen inlånad demobräda NSP 7´2" i kohagen:


/Bjärn+Nils


Kommentarer
Postat av: bitter i en strut

fan vad bra det låter. jag är sååå avundsjuk.

själv har man slagit av tanden, blivit elektrifierad, tapetserat en vägg som sedan trillade ner, kopplingen på e30 är trasig. och annars är det bra!:)

2009-11-30 @ 20:50:59
Postat av: thomas

bra paket björn!

2009-12-01 @ 08:41:24
Postat av: Nilas

Epic, NSPn relevererades igår med ett hjärtligt tack från dig. Det ser lugnt ut på surffronten framöver. Antar att "bitter i en strut" är sebbe, det där lät riktigt träligt. Det blir ju kopplingsbyte på turbon till sommaren också.

2009-12-01 @ 13:57:07
Postat av: thomas

bitter i en strut är ju jag! bmw inlämnad på verkstad, ett stort nederlag... men jag pallar inte att ligga under bilen i helgen.

2009-12-01 @ 19:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0