casta rocka


Nu har jag hittat en dator att skriva ett inlagg pa, eftersom appen till iphonen inte funkar och eftersom blogg.se:s hemmsida inte funkar med lasplattan...
en sumering: det ar varmt som bara den, skont, men vi har ju pa tok formycket klader med oss, som vi far slapa runt pa. Vi har varit i Mal Pais till mandag. det ar ett litet sammhalle som ligger langs med en dammig grusvag. riktigt coolt. mer primitivt an vantat och definitivt mer dyrt. de sista 6 natterna bodde vi i ett eget litet hus precis vid stranden, vi fick lite specialpris om vi lovade att inte anvanda ACn inget varmvatten och ingen TV 90dollar per natt var anda ett bargin! just det rakt nedanfor huset padlade man ut till brytet i Mal Pais.

surfet so far, har varit utmanande. inte lika lattjobbat som jag trott och velat, men det ar ju svart att veta. jag har endast surfat tva bryt. Malpais och hermosa. hermosa var ett trevligt beach brake med bra tryck, barat surfat dar ca 40 min. Mailpais ar aven det ett beach brake med bra tryck. typ som socoro for er som var med... jag har kommit ut till lineup ca 6 ggr. och bara lyckats fa en bra vag dar ute. trots detta sa har det surfats en hel del. man kommer namligen natsan anda ut pa ca 7 min padling med duckdive var 15:de sekund och dar finns det vitvatten med face sa det racker att jobba lite med, sen blir det reeform pa insidan:)
Jag har aven lyckats knakca en brada, da jag dykte genom facet pa en setvag ute i lineup. lippen traffade tailen och brot av bradan pa mitten. wiiii. jag har aven ducxkdivat det djupaste nagonsin med en lite tunn 6'4" a for att bli uppplockad av den nagot storre settvagen pa ca 2 metersdjup och skickas over the fals och ner och in och in och ner och in. tror jag tittade upp brevid en badande familj i stranndkanten :)

efter allt surfande och dykande och padlande blev jag en dag utmanad av astor att simma under vattnet i polen. maste saga at mer som ett undervattensdjur har jag inte kant mig. at lungt simma tva langder med lite fuleri under tiden var inga problem! sjukt stokad.

Vi har sett valar. skolpaddor. odlor. jag sag en tva meter lang Boa orm. Vi har aven gatt pa en kuperad promenad till nagra kanda vattenfall i Montezuma. mycket bra. badade och klatrade. val hemma igen klev jag ur taxin och kande att mitt loparkna borjat lopa. jag gick in och javlar vad det drog i. var pa lordagen 12 och jag haltar fortfarande runt med bandage. inget surf altsa:(  javla kropp att javlas alltid.

pa mandagen lamnade vi MalPais for att vidga vara vyer, vi satte oss pa en snurrbat fullpackad med turister och sedan plojde vi ut in to the pacific. en ganska skumpig aktur pa ca 1,5 h som aktes lika mycket i luften som i vattnet. men det var kul nastan hela vagen, nu befiner vi os i Jaco. inte lica epic som Malpais, men anda ett annat Costa rica som var vart att se. for tillfallet smids det planer for vart vi ska harnest.

svammel svammel, skrammel skrammel.
detta var allt fran CIRKUS LENNINGER.
Dañsañde pistolen:

RSS 2.0