Fritzerinspirerad sjukhusmix i bästa benbrottsanda

Rätt segt sista dan på sjukan. Ny mix!
http://www.2shared.com/audio/cB3llLHs/Brytabenetmix.html
Tracklist:

1.Afrojack - Esther (Original Mix)
2.Nabiha - The Enemy (Daddy's Groove Magic Island Remix)
3.Bag Raiders - Snake Charmer
4.Scott Grooves, Daft Punk - Mothership Reconnection (Tristan Garner Monster Edit)
5.Afrojack ft. Eva Simmons - Plug It In (Original Mix)
6.David Amo, Julio Navas, Gustavo Bravetti - Raw (Original Mix)
7.Energy 52 - Cafe del Mar (Deadmau5 Remix)
Denna mix går under JMK Racing btw
DJ BrakeBone

Reseuppdate: "I Had It Comin"

Efter att precis ha hunnit med bussen till österrike nere vid Campus fortsatte den hejdundrande långa resan. Jag hade redan då, klockan ett, varit på resande fot sen klockan halv sex eftersom jag reste ända från hufvudstaden på morgonen. Resan gick fint och vi var framme redan vid halv nio på morgonen. Vi tillfrågades om vi inte ville få en extra dag eftersom vi blev så tidiga, självklart var jag sugen.
Solen sken och Ragnar och jag var i backen vid tiotiden. Finfina puderåk varvades med bra parkåk och en bra lunchpaus i solskenet.
Första åket efter lunch skulle jag efter en fin puderrepa ner till parken och landade med för mycket bakvikt på en helt vanlig bs7.
Crack! "Helvete, nu pajade bindningen" hann jag tänka innan jag insåg att nåt inte stod rätt till. Jag åkte då inte med Ragnar (för hans bindning hade faktiskt gått sönder o han var nere i byn o skulle fixa nytt) utan jag åkte med klasskompis Emil o hans tre kompisar som var till mycket hjälp den närmaste timmen. Tack till er!
Jag fick iallafall en pulkaresa ner till en ambulans och efter en skön dropp i armen åkte jag i österrikisk tokfart till sjukhuset i Schwartzenberg. Där var det snabba ryck. Röntgad, opererad och ihoplappad på nån timme bara. Det låg rutin i luften hos kirurgerna. Jag var vi medvetende hela tiden och var relativt aslycklig då dom hade givit mig något fint i armen. Även när benmärgen borrades ur och titanpinnen bankades in var jag vid medvetande, men glad i hågen. Före och efterbild:
Operationen verkade ha gått skitbra och jag håller redan på att gå i trappor med mina kryckor. Behöver ingen mer smärtstillande drop och jag har en bra terapeut som säger åt mig vad jag ska göra för övningar. Jag kommer troligtvis att få en sjuktransport hem till sverige på fredag. Då hoppas jag på att kunna vara hemma hos mamma o pappa på Torpesta i någon vecka o ta bort stygn o rehabba lite i Nypan.
Detta är en helt ny upplevelse för mig, aldrig brutit något och har typ inte legat på sjukan i hela mitt liv. Lärorikt.
Tackar för mig. ses snart grabbar o tjejor.

Thunder-stickers!

Kanske snart på din bräda.
Can you move that stick in the landing?

SLOW MOE

Ett hopklipp från DENDU snowpark ( utanför mitt hus)
åkningen står jag och Anton för. pistsystemet växer i den takt jag orkar röja undan den täta slyn som döljer feature efter featur. filmingen är i år under projekt namnet " thunder and howling sain"


slow moe from thomlenning on Vimeo.

 

/Dansande Pistolen


GRATTIS TOBBE!

En kort film för att hedra denna härliga man och hans skratt på 28 års dagen!

Congratulations Tobbe! from Bear Thunder on Vimeo.

Grattis TOBBE! YATZY!

RSS 2.0