Kungsberget Snowshow jam extreme

Idag har delar av Thundercrew vart och åkt bräda i den feta skidorten Kungsberget. Gänget var Tobbe, Anna, Björn, Jenny och femte hjulet undertecknad. Det bjöds på riktigt fin parkåkning med väl shapade kickers. Humöret var på topp och solen sken hela dagen! Björn öste på riktigt ordentligt och fick till BS 3, 5 och 7 och dessutom cab 5. Förutom klassisk parkåkning fick vi även testa på "Big air bag" som är en stor luftkudde där man kan landa på huvet om man vill och ändå gå hem. Nu vågade jag ändå inte landa på huvve av psykologiska skäl men Tobbe körde en variant av Superman (med båda händerna fram) och Björg slängde upp Backflips. Anna tog också modet till sig att slänga sig ut på mattan efter lite psyk-pepp. På det hele taget en riktigt lyckad heldag med snowboard! Tyvärr var dokumentationen av resan på det hela taget bristfällig.


Jag framför bussa, stickin' tree fingers up.

/Mats, Björn, Anna, Jenny och Tobbe

Kommentarer
Postat av: Nilas

Härligt att läsa om! avis på att jag inte var med som vanligt, men med lite tur kan jag, joel o martin få till nån form av åkning på torsdag verkar det som :) ASPEPP!

2010-03-14 @ 21:01:34
Postat av: Tobias

Ja man får tacka för idag, bra uppslutning och framförallt riktigt kul. Frågan är väl bara vem som stal tiden, tror nån norpade åtminstone 2 h med tanke på hur snabbt dagen försvann. Extra plus för underhållningen i bussen dit och hem, en glad mix av sånger framförda med de mest målbrottsbristande stämmer av de muntra ungdomarna längst fram. Vad sägs om någon form av rap mest innehållandes ordet fuck blandat med ring of fire och oförglömliga klassiker som "en busschafför".

På åter-shreddande, T

2010-03-14 @ 21:10:08
Postat av: thomas

FFAAAN! där skulle man ju var mä! låter riktigt fint.

bra björn! och man blir ju sugen på en sån där airbag. kanske blir nästa års projekt om a-kassan blir fet. det kostar 250 000 och uppåt.

bra zombi lock på bilden där.

2010-03-15 @ 00:41:21
Postat av: thomas

zombi look kanske det stavas föresten, för nånlock ser man ju inte.

bra ni andra också föresten!

2010-03-15 @ 00:43:43
Postat av: Psykbjörn

Det var en schvaainigt kul dag. Parken är värd ett besök till senare i vår. Hejja. Första och sista gången på psykosbarnsbussen?? Kanske får man vad man förtjänar när man sätter sej på övre däck långt fram?!

2010-03-15 @ 21:37:04
Postat av: Claes

Thomas: du snor väl ihop en egen sån där airbag för en bråkdel av 250 000? Ny affärside!

2010-03-19 @ 12:28:05
Postat av: thomas

Sno ihop en vore nog det enklaste men även det kräver sin man. det finns ju bara två, eller är det tre, i sverige. foam pit är nog enklare. sätta ut en annons i SN om gammla madrasser sen är det bara att klippa!Skogstorps eventcenter kanske invigs om några år.

2010-03-20 @ 17:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0