HamayamaRam

Nymålad, nyhängd, avkädd. en Mc ram som fått sig en omgång helt enkelt.
sprutmålade med mycket bra resultat första hälften, sedan började pistolen skjuta små färgkluttar... eftersom jag är för snål för att ställa in sprutbilden på en bit kartong, så fortsatte jag förse hela ramen med färgkluttar tills jag återigen fått en ok sprutbild. Då var det bara att få på så mycket färg att allt flöt. det gick OK. efter inspektion bättrade jag med pensel på några ställen där inte pistolen kommit åt ordentligt. har nu inlett opperation puttsa och montera. det behövs ju lite nya grejor också, men just nu är det köpstopp! kanske kan hitta nån mc pryl i
Costa Rica:) 


image descriptionimage description
/DANSANDE PISTOLEN

Kommentarer
Postat av: Björn Valnöt

Fräckt. Blir det samma färg på resten? Tanken osv? Lite Dessertcammo eller cremécaramel över´n. Du har väl alla bult och skruv i en tombola så att det blir lite sport att sätta ihop?

2011-10-12 @ 20:31:09
Postat av: Dansande Pistolen

nä, skruvarn ligger lite varstans, där min garage asistent "lillstöveln" Lowe, lagt dem. för att det ska bli lite mer sport att sätta ihop, har jag inte dokumenterat demonteringen på något sätt :) hela raske blir dessercamo lite som de gamla sidovagns bmw som kördes under ww2. sen är det brunt skinn som ska piffa upp det hela.

2011-10-14 @ 13:34:27
Postat av: Benny

Aha. Lill-stövlen. En skiss á la "Macken" kunde vart något annars. Texten "Här"> bild där motorn ska vara. Så kan det inte bli fel. Coolt kamoflagagerat ska det va. Blir bra!

2011-10-19 @ 21:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0