hjärtliga hälsningar hänger hängivet häromkring


Hittade en bild på mig i tidningen! lite ovant leende kanske





Vi gjorde ett pepparkakshus, planerna dagen innan var högtflygande och antalet hörn på och våningar på huset blev fler och fler ju mer vi planerade. D ådet skulle bakas blev det lite bråttom så ett något mer konventionellt koncept togs fram. som ni ser har vi gått all in på pastell denna jul. elektriska värmeljus som ger ett flackande sken från stugvärmen var riktigt bra, skelatinblad användes till förnsterrutor.



helgen spenderades i Bruna Byn i Lindvallen, ja den var brun, men förvånansvärt trevlig. På fredagen åktes det bräda i de riktigt köldslagna och vindpinade pisterna, förmodligen hadde det lönat sig att betala per åk denna dag. kul att stå på brädan igen.

På lördagen var det 1 vecka gamla upplevelseanläggningen Experium som fick smaka på lite sörmländsk kropp. vi gick mellan bastuvärlden med åldersgräns och reelax musik och äventyrsbadet, med föräldrar som gastar på sina ungar och frenetiskt badande familjer. det var trevligt alltihop. Jag testade även flowriden! det var kul men rigtigt instabilt till en början, det ordnade upp sig på slutet av den 1 timme (40 minuter då maskinen krånglade i början) tiden. jag och två 14 åriga grabbar rev upp "vågen" vi drog stor publik, stundtals var det säker 30 pers som stod och förundrades av oss när vi stod och vinglade några sekunder för att sedan spolas väg. och JA vi lydde instruktörens uppmaning att ha "riktigt roligt"

Kommentarer
Postat av: Nilas

Låter asfräckt med flowrider! är det denhära? Rider-132971_297337e.jpeg" rel="nofollow">http://www.akaskidor.se/multimedia/archive/00297/FlowRider-132971_297337e.jpeg



Första snön kom idag!! sladdat så innihelvete runt här i varberg :)

2009-12-20 @ 22:20:27
Postat av: Björn

Härligt! Skumt med flumridern. Haru nån bild på´t? Vad kan det va för aggregat när man ska pumpa vatten på det där viset tro?

Nu snöar det bestämt kräk igen. Hej!

Häröver hägrar härliga tider.

2009-12-22 @ 23:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0